ΤΜΗΜΑ: F & B ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΣΗΣ: B ’ ΜΑΓΕΙΡΑΣ -DEMI CHEF DE PARTIE Περιγραφή θέσης: Αναλαμβάνει την προετοιμασία των πρώτων υλών (κοπές των λαχανικών, προετοιμασία κρεάτων, θαλασσινών, μαρινάδες). Έπειτα, του ανατίθενται παρασκευές από τον Μάγειρα Α’ (κρύες ή ζεστές), για να συμβάλλει στην υλοποίηση των πιάτων. Κύριες Αρμοδιότητες: Φροντίδα για τις πρώτες ύλες Έλεγχος των προϊόντων για την ποιότητά τους Ενημέρωση του Sous Chef για ελλείψεις σε πρώτες ύλες Τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής & ασφάλειας στους χώρους της κουζίνας Συνεργασία με όλα τα μέλη της κουζίνας Εκτέλεση των παρασκευών σύμφωνα με τον τρόπο υπόδειξης των Chefs Διατήρηση του χώρου καθαρού Απαραίτητα προσόντα Απόφοιτος σχολής μαγειρικής τέχνης Προϋπηρεσία σε οργανωμένη κουζίνα Γνώση βασικών τεχνικών μαγειρικής και κοπής Ικανότητες & Δεξιότητες Ευστροφία και ανεπτυγμένη αντίληψη Ικανότητα εργασίας υπό πίεση Δημιουργική σκέψη Ικανότητα εκτέλεσης οδηγιών Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας Οργανωτικές δεξιότητες Τήρηση κανόνων υγιεινής Ταχύτητα στην εκπόνηση των εργασιών Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε συνθήκες πίεσης Επιθυμητή γνώση αγγλικών Παροχές: Ανταγωνιστικός μισθός Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη Διατροφή Διαμονή Καθώς θα προσληφθούν οι πρώτοι κατάλληλοι υποψήφιοι για τη θέση, παρακαλείσθε όπως υποβάλετε αίτηση το συντομότερο. Η θέση ενδέχεται να κλείσει νωρίς. Σε περίπτωση που ταιριάζετε στο προφίλ υποψηφίου, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε συνέντευξη.