Η ERGON είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας με πάνω από 25 καταστήματα σε περισσότερες από 4 χώρες παγκοσμίως. Αυτή τη στιγμή αναζητούμε: …
Η εταιρεία Πρόποση Ε.Ε και το εστιατόριο ΜΙΚΡΑ ΑΓΓΛΙΑ στην Ύδρα αναζητά για την σεζόν 2024 (Απρίλιος - Οκτώβριος ) Cook A' & Sous Chef. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει απαραίτητα να γ…
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα, καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυτ…
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα, καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυτ…
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα, καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυτ…
H MASTER PLUS HR για λογαριασμό πελάτη της, ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, αναζητά ένα (1) άτομο για τη θέση: SOUS CHEF Περιγραφή Θέσης Βοήθεια στην προετοιμασ…
H MASTER PLUS HR για λογαριασμό πελάτη της, ξενοδοχειακή μονάδα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, αναζητά ένα (1) άτομο για τη θέση: Sous Chef Περιγραφή Θέσης Βοήθεια στην προετοιμα…
Το ξενοδοχείο Avaton Luxury Hotel & Villas, υπερήφανο μέλος της Relais & Chateaux, είναι ένα κομψό και σύγχρονο παραθαλάσσιο θέρετρο που έχει 2 εστιατόρια με υψηλές γαστρον…
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα , καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυ…
Μαγείρεμα, καθαρισμός, παράδοση Σύνθεση/επιμέλεια του μενού και κοστολόγηση προϊόντων Εκπαίδευση προσωπικού Φροντίδα για την οργάνωση της κουζίνας (Μαγειρικά σκεύη κλπ) Επίβλεψη όλ…
JOB OVERVIEW Direct the operation of the kitchens, including food preparation and quality, physical maintenance, and inventory functions Responsibilities (among others): Assis…
JOB OVERVIEW Direct the operation of the kitchens, including food preparation and quality, physical maintenance, and inventory functions Responsibilities (among others): Assist the…
Responsibilities (among others): Assist the Executive Chef in overseeing all culinary operations, ensuring high standards of quality and consistency. Substitute the executive chef …
Chef de Partie duties and responsibilities Prepare menus in collaboration with colleagues Ensure adequacy of supplies at the cooking stations Prepare ingredients that should be …
Chef de Partie duties and responsibilities Prepare menus in collaboration with colleagues Ensure adequacy of supplies at the cooking stations Prepare ingredients that should be fre…
Domes Resorts is now hiring! We are looking for a highly energetic, creative and results driven Pastry Sous Chef to join our Domes Aulus Elounda, a Curio Collection by Hilton, te…
JOB OVERVIEW Direct the operation of the kitchens, including food preparation and quality, physical maintenance, and inventory functions, to ensure hotel quality standards and reve…
Sous Chef - One&Only Aesthesis Athens (6642) At One&Only, we exist to create joy for our guests through anticipation, creativity, precision, empathy and warmth. We tailor every …
SWOT Hospitality Management Company is seeking a skilled Chef de Partie to join the MonAsty Hotel, Autograph Collection in Thessaloniki. As a Chef de Partie, you will play a cruc…
About Four Seasons: Four Seasons is powered by our people. We are a collective of individuals who crave to become better, to push ourselves to new heights and to treat each other…