Βρες δουλειά σε ΜΚΟ μέσω του προγράμματος «Vodafone World of Difference

 • Ελλάδα
 • Εκπαίδευση
 • Πλήρης Απασχόληση
 • Πριν 3 μήνες
Το πρόγραμμα World of Difference του Ιδρύματος Vodafone ολοκληρώνει τη 10η επετειακή του χρονιά και επιστρέφει, αναζητώντας 10 νέους απ' όλη την Ελλάδα, που θα λάβουν μέρος στον 11ο κύκλο και θα απασχοληθούν για 6 μήνες σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς της επιλογής τους, ενώ το Ίδρυμα Vodafone θα καλύψει τον μισθό και τις εργοδοτικές τους εισφορές.

Όλοι οι νέοι, ηλικίας 18-35, με πάθος και όρεξη για προσφορά, οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα κοινωνικής απασχόλησης, μπορούν να διεκδικήσουν και να κερδίσουν μια θέση στο πρόγραμμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επιλέξουν τον ΜΚΟ που τους εμπνέει, να λάβουν τη στήριξή του και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο το οποίο θα αναλάβουν το διάστημα της απασχόλησής τους, που αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες της τεχνολογίας θα μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο της δράσης τους για έναν κόσμο πιο δίκαιο και πιο βιώσιμο για όλους.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη αυτής της ομάδας νέων που εργάζεται για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την αίτηση στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Vodafone (vodafone.gr/vodafone-ellados/vodafone-world-of-difference/), με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020.

Και φέτος αρωγός στο «ταξίδι» αυτό είναι το HIGGS – Higher Incubator Giving Growth & Sustainability, το 1ο Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα, που προσφέρει τόσο στους συμμετέχοντες όσο και στους νέους νικητές και τις αντίστοιχες ΜΚΟ που θα προκύψουν, γνώσεις και εργαλεία, που θα ενισχύσουν και θα μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητα του έργου τους. Μέσα από σειρά σεμιναρίων και υπηρεσιών συμβουλευτικής πάνω σε θεματικές όπως στρατηγική, ανεύρεση πόρων, πρακτικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, marketing, εθελοντισμός αλλά και νομικά και λογιστικά ζητήματα, οι συμμετέχοντες θα λάβουν την απαραίτητη υποστήριξη από την ομάδα του HIGGS.

Η Ρούλη Χριστοπούλου, Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ιδρύματος Vodafone, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την επισφράγιση των 10 χρόνων από την έναρξη του προγράμματος που δρα πολλαπλασιαστικά για την αντιμετώπιση καίριων κοινωνικών ζητημάτων. Το World of Difference μετρά μέχρι σήμερα περισσότερες από 2.000 αιτήσεις, 89 συμμετέχοντες, 81 ΜΚΟ και σχεδόν μισό εκατομμύριο έμμεσα ωφελούμενους συνάνθρωπούς μας! Αυτά είναι τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα της έρευνας κοινωνικού αντικτύπου που υλοποιήσαμε μαζί με το HIGGS για το πρόγραμμα – θα παρουσιαστούν και αναλυτικά το προσεχές διάστημα – και τα οποία επιβεβαιώνουν την πεποίθηση μας στο Ίδρυμα Vodafone, ότι η τεχνολογία έχει τη δύναμη να αλλάξει τη ζωή μας».

e-dimosio

Παρόμοιες θέσεις εργασίας

 • Πρόσληψη Νοσηλευτή στη ΜΚΟ Γιατροί του Κόσμου

  • Ελλάδα
  Το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Γιατροί του Κόσμου - Ελληνική Αντιπροσωπεία» στο πλαίσιο του Υποέργου (1) «Υπνωτήριο» της Πράξης «Υφιστάμενη Δομή Αστέγων Δήμου Αθηναίων: Υπνωτήριο» με…
  • Πριν 2 μήνες
 • Μαία/ευτής στη ΜΚΟ Φαιναρέτη

  • Ελλάδα
  Στο πλαίσιο λειτουργίας του Κέντρου Ημέρας για τη Φροντίδα της Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας (περιγεννητικές ψυχικές διαταραχές), η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Φαιναρέτη καλεί το…
  • Πριν 1 μήνα
 • Στελέχη Administration & Εξυπηρέτησης Πελατών Vodafone

  SLVnet

  • Αττική
  *Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες. Κατηγορία Περιοχή Απασχόληση Εταιρία: SLVnet Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05-01-21 Τύπος απασχό…
  • Πριν 18 ημέρες