Ζητείται Υπάλληλος για κρύα κουζίνα - Λάντζα - Καθαριότητα από καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Θέση εργασίας μερικής ή πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Γνώση …
Ζητείται Υ πάλληλος για κρύα κουζίνα - Λάντζα - Καθαριότητα από καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης . Θέση εργασίας μερικής ή πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα: Γνώση κρύα…
O ξενοδοχειακός όμιλος Domes Resorts, ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στη Μεσόγειο, προσλαμβάνει Μάγειρα Α-Buffet/Κρύα Κουζίνα για το 5* ξενοδοχείο το…
Εστιατόριο στην Βλυχάδα Σαντορίνης αναζητεί έμπειρο υπάλληλο για το πόστο της κρύας κουζίνας με σχετική εμπειρία στο α λα καρτ. Το Εστιατόριο ειδικεύεται στο ψάρι και έχει μικρή …
Θέση Εργασίας: Λάντζα και Κρύα Κουζίνα μικρού ξενοδοχείου (Villa Mare Monte Aparthotel) Ψάχνουμε μία υπάλληλο λάντζας και κρύας κουζίνα μικρού ξενοδοχείου. Πληροφορίες για τη θ…
Θέση Εργασίας: Λάντζα και Κρύα Κουζίνα μικρού ξενοδοχείου (Villa Mare Monte Aparthotel) Ψάχνουμε μία υπάλληλο λάντζας και κρύας κουζίνα μικρού ξενοδοχείου. Πληροφορίες για τη θέση …
Κύριες αρμοδιότητες •Προετοιμασία χώρου εργασίας και εκτέλεση καθηκόντων κατά την έναρξη και το τέλος γευμάτων •Έλεγχος των προϊόντων για την ποιότητά τους •Ενημέρωση του Head Chef…
Προετοιμασία χώρου εργασίας και εκτέλεση καθηκόντων κατά την έναρξη και το τέλος γευμάτων Έλεγχος των προϊόντων για την ποιότητά τους Ενημέρωση του Head Chef για ελλείψεις σε πρώ…
Δημιουργεί σχέσεις με τους πελάτες με την προϋπόθεση να αναδέιξει την έννοια της αυθεντικής Ελληνικής φιλοξενίας. Ενισχύει την αφοσίωση των πελατών με σκοπό να αντλήσει θετικά σχόλ…
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα, καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυτ…
Πρωτοπορώντας τα τελευταία 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογε…
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα, καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυτ…
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα, καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυτ…
H MASTER PLUS HR για λογαριασμό πελάτη της, 5αστερο ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, αναζητά άτομα για τη θέση: ΜΑΓΕΙΡΑΣ Β’ Περιγραφή θέσης Κρύα, ζεστή κουζίνα Μαγειρευτά π…
Πρωτοπορώντας τα τελευταία 45 χρόνια, ο Όμιλος Mitsis είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, καθοδηγούμενος από την πελατοκεντρική του φιλοσοφία, την οικογε…