Τι είναι η Careerjet

Η Careerjet είναι μια μηχανή αναζήτησης εργασίας σχεδιασμένη για να κάνει τη διαδικασία εύρεσης θέσεων εργασίας στο ίντερνετ ευκολότερη για το χρήστη. Συγκεντρώνει μία τεράστια επιλογή προσφορών θέσεων εργασίας που είναι διαθέσιμες στο ίντερνετ σε μια εκτενή βάση δεδομένων, συσχετίζοντας τις θέσεις εργασίας που προέρχονται από ιστοσελίδες εταιριών, γραφεία ευρέσεως εργασίας κτλ. Χρησιμοποιώντας ένα γρήγορο και απλό περιβάλλον διαχείρισης, οι χρήστες μπορούν να "ψάξουν" αυτή τη βάση δεδομένων χωρίς να χρειάζεται να επισκέπτονται την κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά. Οι ίδιες οι προσφορές εργασίας , δεν φιλοξενούνται από την Careerjet και οι χρήστες ανακατευθύνονται πάντα στην αρχική καταχώρηση θέσης εργασίας. Ουσιαστικά η Careerjet παρέχει περισσότερη κίνηση από πιθανούς υποψήφιους σε αυτές της ιστοσελίδες.
Το δίκτυο μηχανών αναζήτησης εργασίας της Careerjet ξεπερνά τις 90 χώρες, με διαφορετικά περιβάλλοντα διαχείρισης που είναι μεταφρασμένα σε 28 γλώσσες

Η τεχνολογία μας

Το Careerjet χρησιμοποιεί έξυπνους "πράκτορες" που τρέχουν σε μια συστάδα δικτυωμένων υπολογιστών και σκανάρουν τον Παγκόσμιο Ιστό αναγνωρίζοντας θέσεις εργασίας σε ιστοσελίδες που είναι διαθέσιμες στο ίντερνετ, όπως είναι οι ιστοσελίδες εταιριών που μπορεί να περιέχουν μία ή δύο θέσεις εργασίας ή μεγαλύτερες ιστοσελίδες που περιέχουν εκατοντάδες. Αυτές οι καταχωρήσεις σκανάρονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και οι θέσεις εργασίας που περιέχονται σε αυτές προστίθενται στη βάση δεδομένων μας.Πάνω από 58,000 ιστοσελίδες σκανάρονται καθημερινά.

Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή υποδείξεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.