Μάγειρας Α’
DONKEY GARDEN
- Θεσσαλονίκη
- EUR 900-1.200 το μήνα
- Μόνιμη
- Πλήρης Απασχόληση
- Συμμετοχή στην προετοιμασία και εκτέλεση πιάτων brunch & comfort food.
- Διασφάλιση ποιότητας, γεύσης και σωστής παρουσίασης των πιάτων.
- Υποστήριξη του Chef και της ομάδας στην καθημερινή ροή κουζίνας.
- Τήρηση υγιεινής, ασφάλειας και καθαριότητας σύμφωνα με τα πρότυπα.
- Συνεργασία με την ομάδα για ιδέες & νέες δημιουργίες.
- Προϋπηρεσία ως Μάγειρας Α΄ ή Β΄ σε κουζίνα (εστιατόριο/καφέ/ξενοδοχείο).
- Ομαδικό πνεύμα και συνέπεια.
- Πάθος για το φαγητό και διάθεση για εξέλιξη.
- Προσοχή στη λεπτομέρεια και καθαριότητα στον χώρο εργασίας.
- Ευχάριστη προσωπικότητα και όρεξη για δημιουργία.
- Σταθερή εργασία σε ένα urban brunch spot με ταυτότητα.
- 900€-1200€ ανάλογα με εμπειρία και τις ικανότητες.
- Ευχάριστο, σύγχρονο περιβάλλον με μικρή και δεμένη ομάδα.
- Προοπτικές εξέλιξης μέσα στην κουζίνα.
MyCarriera