Chef / Μάγειρας
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
- Νομός Χαλκιδικής
- Μόνιμη
- Πλήρης Απασχόληση
- Δημιουργία και επιμέλεια μενού, με έμφαση στην ποιότητα, την εποχικότητα και τον έλεγχο κόστους
- Οργάνωση και παρακολούθηση της καθημερινής λειτουργίας της κουζίνας
- Εποπτεία, καθοδήγηση και αξιολόγηση του προσωπικού της κουζίνας
- Ποιοτικός έλεγχος όλων των παρασκευών και πιάτων πριν την έξοδό τους
- Διασφάλιση της τήρησης όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP)
- Πτυχίο από αναγνωρισμένη σχολή μαγειρικής
- Ελάχιστη προϋπηρεσία 5 ετών σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο
- Άριστη γνώση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
- Ικανότητα κοστολόγησης και διαχείρισης αποθεμάτων
- Δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια
- Οργανωτικές ικανότητες και δυνατότητα συντονισμού ομάδας
- Ικανότητα ανάληψης πρωτοβουλιών και επίλυσης προβλημάτων
- Συνεργατικό πνεύμα και επαγγελματισμός
- Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε απαιτητικά περιβάλλοντα
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
- Παροχή διαμονής
- Πλήρης διατροφή
- Φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας
- Προοπτικές μακροχρόνιας συνεργασίας
MyCarriera