Προσόντα:Ελάχιστη εμπειρία 2-3 ετών ως Σερβιτόρος/α σε Ξενοδοχείο ή ΕστιατόριοΆριστη γνώση της Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας είναι απαραίτητηΑυτοπαρακίνηση, ενθουσιασμός, φυσική ικανότητα και αυτοπεποίθηση στην πώληση / προώθησηΕξαιρετικές δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατώνΠροσεγμένη εμφάνιση και ισχυρές διαπροσωπικές δεξιότητεςΚαθήκοντα:Η καθημερινή εφαρμογή των διαδικασιών λειτουργίας του τμήματοςΜεγάλη προσοχή στη λεπτομέρειαΠαροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατώνΠροσφέρεται:Πολύ ικανοποιητικός μισθός.Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας της HotelBrain, παρακαλούμε στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα με φωτογραφία.Όλες οι αιτήσεις θα αντιμετωπιστούν με απόλυτη εχεμύθεια.