A' & B' Μάγειρας Κρύας & Ζεστή Κουζίνα
ΜΑΜΑΛΟΥΚΑ
- Θεσσαλονίκη
- Μόνιμη
- Πλήρης Απασχόληση
- Ακολουθεί τις οδηγίες του Chef/ Sous Chef.
- Προετοιμασία και εκτέλεση συνταγών βάσει του μενού και των προδιαγραφών ποιότητας.
- Εξασφάλιση ότι τα πιάτα παραδίδονται σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας και την αισθητική παρουσίασης.
- Διαχείριση και εκπαίδευση νέων μελών της κουζίνας.
- Έλεγχος σωστής συντήρησης και λειτουργίας του εξοπλισμού κουζίνας.
- Τήρηση υγειονομικών κανόνων και διαδικασιών ασφαλείας τροφίμων.
- Εμπειρία τουλάχιστον 2-4 ετών σε αντίστοιχη θέση.
- Πτυχίο σχολής μαγειρικής ή αντίστοιχη εμπειρία.
- Γνώση τεχνικών ζεστής/κρύας, σωστού χειρισμού εξοπλισμού & μαχαιριών.
- Συνέπεια, οργάνωση και επαγγελματική συμπεριφορά.
- Βασική γνώση αγγλικών (επιθυμητή).
- Ομαδικότητα, επαγγελματισμός, διαχείριση πίεσης & καθαρή επικοινωνία.
- Εστίαση στην ικανοποίηση των πελατών και στην παροχή υπηρεσιών.
- Ανταγωνιστικές αποδοχές (σύμφωνα με εμπειρία) & νόμιμη ασφάλιση/ένσημα/ άδειες.
- Κυλιόμενο ωράριο 5ήμερο.
- Γεύμα προσωπικού.
- Εκπαίδευση σε πρότυπα ποιότητας, ευκαιρίες εξέλιξης.
- Δυνατότητα ανάπτυξης σε ένα αναπτυσσόμενο περιβάλλον.
- Φιλικό, οργανωμένο περιβάλλον, σεβασμός στο work-life balance.
MyCarriera