Μαγείρεμα, καθαρισμός, παράδοση Σύνθεση/επιμέλεια του μενού και κοστολόγηση προϊόντων Εκπαίδευση προσωπικού Φροντίδα για την οργάνωση της κουζίνας (Μαγειρικά σκεύη κλπ) Επίβλεψη όλων των ενεργειών του προσωπικού κατά τη διάρκεια εργασίας Δοκιμή όλων των παρασκευών Έλεγχος όλων των πιάτων πριν σερβιριστούν στους πελάτες Τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και αποθήκευσης των πρώτων υλών σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP Φροντίδα για την καθαριότητα του χώρου μετά το τέλος της μαγειρικής Αναφέρεται σε: Executive chef Απαραίτητα Προσόντα Εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο Ευγένεια και προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση των πελατών Προσοχή στη λεπτομέρεια και μεθοδικότητα Φυσική αντοχή και κινητικότητα Ικανότητα αποτελεσματικής επικοινωνίας με πελάτες και συναδέλφους. Παροχές Ανταγωνιστικός μισθός Δυνατότητα 12μηνης απασχόλησης Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη Διατροφή Διαμονή