
Cook B/Μάγειρας Β - Neema Maison Santorini
- Ελλάδα
- Συμβόλαιο
- Πλήρης Απασχόληση
- Προετοιμασία των πιάτων σύμφωνα με τις οδηγίες του σεφ
- Μαγείρεμα και προετοιμασία πιάτων πρωινού, μεσημεριανού ή βραδινού ανάλογα με τη βάρδια
- Έλεγχος όλων των προϊόντων με σκοπό την εξασφάλιση της καλής ποιότητας
- Διατήρηση όλων των χώρων της κουζίνας καθαρών και τακτοποιημένων
- Διασφάλιση της τήρησης των κανόνων υγιεινής & ασφάλειας στον χώρο της κουζίνας
- Διατήρηση υψηλής ποιότητας προσωπικής υγιεινής και εμφάνισης
- Απόφοιτος/-η σχολής μαγείρων
- Προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 ετών σε εστιατόρια à la carte σε ξενοδοχεία 5*
- Ικανότητα διαχείρισης προσωπικού κουζίνας/λάντζας
- Γνώση και τήρηση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας
- Γνώση της ελληνικής και τουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας
- Ευελιξία στη διαχείριση προβλημάτων
- Προσαρμοστικότητα στο περιβάλλον εργασίας
- Προσφορά και διάθεση υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών
- Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
- Προσεγμένη εμφάνιση, καθαριότητα
- Επαγγελματισμός
- Πακέτο αποδοχών ανάλογο των προσόντων
- Δυνατότητες ανάπτυξης μέσα σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον
- Άριστο περιβάλλον εργασίας
- Διατροφή, διαμονή για τους μη διαμένοντες στην περιοχή
- Συνεχής εκπαίδευση