Κύριες ΑρμοδιότητεςΠροετοιμασία και εκτέλεση πιάτων στη ζεστή κουζίναΚαλή γνώση και εφαρμογή συνταγών του μενού και συμμετοχή στο στήσιμο των πιάτωνΑυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων (HACCP)Προσεκτική και οικονομική χρήση πρώτων υλών και εξοπλισμούΣυνεργασία με την ομάδα κουζίνας για την εύρυθμη λειτουργία του βραδινού serviceΠροφίλ ΥποψηφίουΑπαραίτητη εμπειρία & προσόνταΣπουδές στη Μαγειρική ΤέχνηΕργασιακή εμπειρία σε ζεστή κουζίνα (a la carte, βραδινό service)Καλή γνώση ελληνικών και αγγλικώνΔεξιότητες & ΙκανότητεςΟμαδικό πνεύμα και συνεργασίαΠροσανατολισμός στην επίτευξη στόχωνΕξυπηρέτηση και προσανατολισμός στον πελάτη