Ο βραβευμένος Chef Μιχάλης Νουρλόγλου , με συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό,αναζητά ταλαντούχα άτομα για να στελεχώσει την ομάδα του για το εστιατόριο Brunello Cucina e Vinoteca / Αθήνα,Κολωνάκι με τις παρακάτω θέσεις εργασίας: Μάγειρες Α’ & Β’ Απαραίτητα προσόντα Σπουδές στον κλάδο της μαγειρικής τέχνης θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν. Ανάλογη εμπειρία σε κουζίνα εστιατορίου είτε σε κουζίνα ξενοδοχειακού περιβάλλον Γνώση Αγγλικής γλώσσας θα εκτιμηθεί Ενθουσιασμός, ομαδικότητα,επαγγελματισμός και όρεξη να εξελιχτείτε και να γίνετε μέλος μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης ομάδας. Ευελιξία στο πρόγραμμα εργασίας Βασικές Αρμοδιότητες Θα προετοιμάζετε τον χώρο εργασίας σας (mise en place) Θα βεβαιώνετε κάθε στιγμή ότι ο χώρος εργασίας σας είναι σε καλή κατάσταση και καθαρός Θα βεβαιώνετε ότι όλες οι πρώτες ύλες είναι σωστά αποθηκευμένες και ότι πληρούν τους κανόνες υγιεινής Θα προετοιμάζετε τις πρώτες ύλες και θα μαγειρεύετε ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνει ο Chef Ικανότητα να ανταποκρίνεστε αποτελεσματικά σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς και να παρέχετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα προσεγμένο περιβάλλον. Συνεργασία με την ομάδα της κουζίνας για την επίτευξη των κοινών στόχων. Προσφέρουμε: Ανταγωνιστικές αποδοχές βάση προσόντων Άριστες συνθήκες εργασίας Πλήρης Ασφαλιστική Κάλυψη Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στον συγκεκριμένο κλάδο, καθώς πιστεύουμε πραγματικά στην προώθηση ταλέντων μέσα από την επιχείρηση. Αν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση εργασίας και θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας,τότε μπορείτε να μας στείλετε το βιογραφικό σας