ΑρμοδιότητεςΥποστήριξη των σερβιτόρων κατά τη διάρκεια του σέρβις (σερβίρισμα, αποκομιδή πιάτων, καθαριότητα τραπεζιών)Προετοιμασία και διατήρηση καθαρών και οργανωμένων σταθμών εργασίας (side stations)Συνεργασία με την κουζίνα και το bar για την ταχεία μεταφορά φαγητών και ποτώνΦροντίδα για την καθαριότητα και την αισθητική του χώρουΕξυπηρέτηση πελατών με ευγένεια και επαγγελματική στάσηΣυμμετοχή στην προετοιμασία του χώρου πριν και μετά το σέρβιςΑπαιτήσειςΠροϋπηρεσία 1 έτους σε αντίστοιχη θέση επιθυμητή (ιδανικά σε ξενοδοχείο ή πολυτελές εστιατόριο)Δυνατότητα εργασίας σε απογευματινές και βραδινές βάρδιες, καθώς και ΣαββατοκύριακαΟμαδικό πνεύμα και θετική διάθεση για εξυπηρέτηση πελατώνΥπευθυνότητα, συνέπεια και όρεξη για μάθησηΒασική γνώση της αγγλικής γλώσσαςΕπιθυμητές βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού συστήματος παραγγελιών (POS)ΠροσφέρουμεΕλκυστικό πακέτο αποδοχών, ανάλογο προσόντων και εμπειρίαςΕυκαιρίες εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της ΑθήναςΦιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον εργασίας με επαγγελματικά πρότυπαΣτολή και γεύμα κατά τη διάρκεια της βάρδιαςΣυμμετοχή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και ανάπτυξη δεξιοτήτων στον χώρο της φιλοξενίας