Assistant Restaurant Manager
Avaton Luxury Villas Resort- Relais & Châteaux
- Νομός Χαλκιδικής
- Μόνιμη
- Πλήρης Απασχόληση
- Είναι άριστα εκπαιδευμένος/η και ενημερωμένος/η σε όλους τους τομείς (γνώσεις γαστρονομικές, τεχνικό κομμάτι, αλλά και στις αρχές συμπεριφοράς).
- Προσφέρει μια ευχάριστη, άρτια σερβιρισμένη εμπειρία ποτών ή φαγητού, σύμφωνα με τα πρότυπα αριστείας μας για την ποιότητα, τον επαγγελματισμό και τη φιλικότητα.
- Περιγράφει στους επισκέπτες την επιλογή των ειδών του μενού τροφίμων και ποτών προσφέροντας ενδιαφέρουσες και ζωντανές περιγραφές για κάθε είδος.
- Προβλέπει τις ανάγκες των πελατών και βεβαιώνετε για την ικανοποίησή τους
- Προετοιμάζει και παρουσιάζει με ακρίβεια τους λογαριασμούς και εκτελεί όλα τα καθήκοντα που σχετίζονται με το κλείσιμο των βάρδιας του εστιατορίου.
- Καλωσορίζει τους επισκέπτες με επαγγελματικό τρόπο.
- Θα καθοδηγεί και θα δίνει οδηγίες στους 'Α και 'Β σερβιτόρους ως προς την προετοιμασία του εστιατορίου, το σωστό σέρβις
- 'Εχει γνώσεις πάνω στην υγιεινή τροφίμων και ποτών (HACCP).
- Αριστή επικοινωνία γραπτή και προφορική στα Αγγλικά.
- F&B Management experience in a luxury environment and a Michelin starred background. International experience is preferred
- Problem solving, benchmark and innovation capacities
- Good PR skills to meet and connect with our guests
- People skills: must be a person who develops people service skills and their craftsmanship for internal and international growth
- Creativity and enthusiasm for exploring new products and services
- Extensive knowledge of food and wine, guest service, cost control, labor control, menu writing
- Reading, writing and oral proficiency in the English language
- All applicants need to have legal right to work in Greece at the time of their application
- Knowledge of food and hygiene (HACCP) is required
- Εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών στο τμήμα του Food & Beverage σε πολυτελές περιβάλλον (ξενοδοχεία 5*, fine dining εστιατόρια)
- Άριστες προσωπικές δεξιότητες παρουσίασης και διαπροσωπικές ικανότητες, εξωστρεφής προσωπικότητα και ικανότητα αντιμετώπισης κάθε αιτήματος
- Απαιτείται ευελιξία, πρωτοβουλία και προσέγγιση ομαδικής εργασίας
- Υψηλό επίπεδο γνώσης κρασιού και φαγητού (πτυχίο WSPC ή Genius in Gastronomy θεωρείτε προσόν)
- Γνώση χρήσης POS
- Γνώση ανάγνωσης, γραφής και προφορικού λόγου στην ελληνική και αγγλική γλώσσα
- Excellent personal presentation and interpersonal skills, an outgoing personality, and a can-do approach to any request.
- A minimum of three years of food service experience in a luxury environment. (5* hotels or fine dining restaurants)
- Flexibility, initiative, and teamwork approach are required.
- A high level of wine and food knowledge. (WSPC or Genius in Gastronomy certificate is preferred)
- Proficiency in using POS.
- Reading, writing, and oral proficiency in the Greek and English language.
- Διαμονή σε ανακαινισμένο ή καινούργιο διαμέρισμα (διαμονή μόνος ή μέχρι και 1 συγκάτοικο)
- Διατροφή κατά την διάρκεια εργασίας
- Ευκαιρίες εξέλιξης μέσα στην εταιρεία
- Ανταγωνιστικός μισθός-πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς
- Εξαιρετικό περιβάλλον και συνθήκες εργασίας- σεβασμός, αλληλοβοήθεια
- Εκπαιδευτικά προγράμματα που διεξάγονται από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου (Μπάτλερ service, fine dining, κρασιά και ποτά)
- Δυνατότητα εύρεσης εργασίας σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του ίδιου ομίλου Relais & Chateaux στο εξωτερικό- Χειμερινή σεζόν στις Άλπεις
- Εργασία καλοκαιρινής περιόδου (Μάιο έως και Οκτώβριο)
- Complimentary employee stay (standalone new furnished apartment or with 1 roommate)
- Complimentary meals whilst on duty
- Growth opportunities within the company as a hospitality professional
- Competitive salary
- Excellent working conditions and environment
- Training seminars conducted by hospitality experts (Butler, fine dining, wines and spirits seminars)
- Option to work in other Relais & Chateaux properties around the world -Winter season in the Alps
- Seasonal work (May-October)
Jobfind