Μάγειρας
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
- Θεσσαλονίκη
- Εκπαίδευση
- Πλήρης Απασχόληση
- Τουλάχιστον 3 έτη προϋπηρεσίας σε αντίστοιχη θέση (εκτός πρακτικής άσκησης) σε κουζίνα εποχιακού ξενοδοχείου ή πόλεως
- Άνεση στην προετοιμασία και το στήσιμο μπουφέ
- Άριστη γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας
- Δυνατότητα εργασίας υπό πίεση
- Ομαδικότητα και ενθουσιασμός για υψηλής ποιότητας αποτελέσματα
- Ευχάριστο και υψηλού επιπέδου περιβάλλον εργασίας
- Δυνατότητες εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης
MyCarriera