Αρμοδιότητες:Συμμετοχή στην προετοιμασία και εκτέλεση πιάτων a la carte στη ζεστή κουζίνα, διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και γεύσηΥποστήριξη του Chef de Partie στη δημιουργία και παρουσίαση πιάτων, με έμφαση στη λεπτομέρεια και στην αισθητικήΔιασφάλιση τήρησης υγειονομικών κανόνων και καθαριότητας στους χώρους εργασίαςΣυνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα κουζίνας για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία του βραδινού service
Συνεισφορά στη διατήρηση ενός επαγγελματικού και θετικού εργασιακού περιβάλλοντος
Απαραίτητη εργασιακή εμπειρία:Τουλάχιστον 2 χρόνια εμπειρία σε ζεστή κουζίνα a la carte (κατά προτίμηση σε ξενοδοχειακό ή fine dining περιβάλλον)Ικανότητα διαχείρισης πίεσης και γρήγορου ρυθμού εργασίαςΓνώση τεχνικών μαγειρικής σε μενού μεσογειακής και διεθνούς κουζίναςΠροσφέρεται:Σταθερή εργασία σε οργανωμένο ξενοδοχειακό περιβάλλονΑνταγωνιστικό πακέτο αποδοχώνΔυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης