
Cook C/Μάγειρας Γ - Domes Miramare Corfu
- Κέρκυρα
- Συμβόλαιο
- Πλήρης Απασχόληση
- Προετοιμασία Υλικών & Πρώτων Υλών
- Καθαρισμός και κόψιμο υλικών για την προετοιμασία των πρώτων υλών, όπως το καθάρισμα λαχανικών, το κόψιμο κρεάτων, ψαριών ή άλλων προϊόντων, και την προετοιμασία των συστατικών για τα πιάτα.
- Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων κατά την προετοιμασία και την αποθήκευση των υλικών, διασφαλίζοντας την αποφυγή διασταυρούμενης μόλυνσης και τη σωστή αποθήκευση των τροφίμων.
- Υποστήριξη στην Παρασκευή Πιάτων
- Υποστήριξη Μαγείρων και του Σεφ, συνεργαζόμενος/η στενά με τους τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μάγειρες, αναλαμβάνοντας βοηθητικά καθήκοντα για την προετοιμασία πιάτων, όπως το τηγάνισμα, το ψήσιμο ή το βράσιμο.
- Εκτέλεση απλών μαγειρικών διαδικασιών υπό την καθοδήγηση των υπόλοιπων μαγείρων, εξασφαλίζοντας την ποιότητα και τη συνέπεια των πιάτων.
- Προετοιμασία συστατικών σύμφωνα με τις οδηγίες των υπόλοιπων μαγείρων και φροντίζοντας για τη σωστή αναλογία και παρασκευή των υλικών.
- Διαχείριση Αποθεμάτων/Πρώτων Υλών και Καθαριότητα της Κουζίνας
- Συντήρηση του χώρου, διατηρώντας την κουζίνα καθαρή και οργανωμένη κατά τη διάρκεια της βάρδιας, αναλαμβάνοντας την τακτική απομάκρυνση απορριμμάτων και την καθαριότητα των επιφανειών εργασίας.
- Αποθήκευση των πρώτων υλών σε συνθήκες που εξασφαλίζουν την ποιότητά τους (π.χ. αποθήκευση στον σωστό χώρο, χρήση θερμοκρασιών κ.λπ.).
- Παρακολούθηση αποθεμάτων των υλικών και έγκαιρη ενημέρωση για την ανάγκη προμήθειας.
- Συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας
- Συντονισμός με την υπόλοιπη ομάδα της Κουζίνας για να διασφαλιστεί η ομαλή ροή της εργασίας, αναλαμβάνοντας ειδικά καθήκοντα και προετοιμασίες.
- Αναφορά οποιουδήποτε ενδεχόμενου προβλήματος προκύψει με τον εξοπλισμό, τις παραγγελίες ή τις προμήθειες στον Μάγειρα Α’ ή τον Σεφ, ώστε να διορθώνεται άμεσα.
- Συμμετοχή στην εκπαίδευση νεότερων μελών της ομάδας στον τομέα της παρασκευής ποτών και της εξυπηρέτησης πελατών.
- Δίπλωμα ή πτυχίο συναφούς αντικειμένου σπουδών.
- 1 χρόνο προηγούμενης εργασιακής εμπειρίας σε παρόμοια θέση, σε κουζίνα ξενοδοχείου ή εστιατορίου.
- Γνώσεις σε διάφορες τεχνικές μαγειρικής (π.χ. ψήσιμο, βράσιμο, σοτάρισμα) για την αποτελεσματική και ακριβή εκτέλεση των συνταγών.
- Γνώση των κανονισμών Υγιεινής & Ασφάλειας.
- Καλή γνώση της Αγγλικής και προαιρετικά μιας δεύτερης ξένης γλώσσας.
- Ικανότητα εργασίας υπό πίεση και διαχείρισης πολλαπλών προτεραιοτήτων σε ένα δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον.
- Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και ομαδικές ικανότητες, με έμφαση στη σαφή και αποτελεσματική συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα και το προσωπικό της κουζίνας.
- Πάθος για μάθηση και ανάπτυξη μέσα στο περιβάλλον μιας επαγγελματικής κουζίνας.
- Ικανότητα ανάπτυξης και διατήρησης σχέσεων, τόσο εσωτερικά (εντός τμήματος ) όσο και εξωτερικά (μεταξύ κουζίνας και άλλων τμημάτων).
- Πακέτο αποδοχών ανάλογο των προσόντων
- Δυνατότητες ανάπτυξης μέσα σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον
- Άριστο περιβάλλον εργασίας
- Συνεχής εκπαίδευση