Β, Γ Μάγειρας Ζεστής Κουζίνας
OMILOS HOTELS PAPADAKIS SINGLE MEMBER PC
- Ηράκλειο
- Μόνιμη
- Πλήρης Απασχόληση
- Στήσιμο και αναπλήρωση των πόστων με όλες τις απαραίτητες προμήθειες
- Προετοιμασία πιάτων για σερβίρισμα (π.χ., κόψιμο λαχανικών, τεμαχισμός κρεάτων ή παρασκευή σαλτσών)
- Παρασκευή στοιχείων του μενού σε συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίνας
- Ανταπόκριση, λογοδοσία και τήρηση των οδηγιών του Executive Chef ή του Sous Chef
- Καθαρισμός πόστου και τακτοποίηση του φαγητού που έχει περισσέψει
- Κατάλληλη αποθήκευση προμηθειών
- Διασφάλιση ταυτόχρονου σερβιρίσματος του φαγητού, με υψηλή ποιότητα και έγκαιρο τρόπο
- Συμμόρφωση με τους διατροφικούς κανονισμούς, τους κανόνες υγιεινής και τα πρότυπα ασφαλείας
- Διατήρηση θετικής και επαγγελματικής προσέγγισης με συνεργάτες και πελάτες
- Απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων
- Γρήγορος και αποτελεσματικός υπό πίεση
- Οργανωτικές ικανότητες
- Τυπικότητα στα καθήκοντα που του ανατίθενται
- Ομαδικό Πνεύμα, να εμπνέει την ομάδα του
- Καλές επικοινωνιακές και διαπροσωπικές ικανότητες
- Επαγγελματική Συμπεριφορά και άρτια εμφάνιση
- Περιβαλλοντική συνείδηση και συμπεριφορά
- Ελκυστικό πακέτο αποδοχών
- Πλήρης ασφάλιση
- Άριστο περιβάλλον εργασίας
- Ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία
- Γεύματα εργασίας
- Μεταφορά στο ξενοδοχείο(εκτός πόλεως)
MyCarriera