Ο βραβευμένος Chef Μιχάλης Νουρλόγλου , με συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό,αναζητά ταλαντούχα άτομα για να στελεχώσει την ομάδα του κατά τους θερινούς μήνες και πιο συγκεκριμένα για το εστιατόριο Santorre Restaurant που βρίσκεται στο W Costa Navarino/ Μεσσηνία τις παρακάτω θέσεις: Chef de partie Απαραίτητα προσόντα Σπουδές στον κλάδο της μαγειρικής τέχνης θα θεωρηθούν επιπλέον προσόν. Ανάλογη εμπειρία σε κουζίνα ξενοδοχειακού περιβάλλοντος θα εκτιμηθεί. Γνώση Αγγλικής γλώσσας θα εκτιμηθεί Ενθουσιασμός, ομαδικότητα,επαγγελματισμός και όρεξη να εξελιχτείτε και να γίνετε μέλος μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης ομάδας. Βασικές Αρμοδιότητες Θα προετοιμάζετε τον χώρο εργασίας σας (mise en place) Θα βεβαιώνετε κάθε στιγμή ότι ο χώρος εργασίας σας είναι σε καλή κατάσταση και καθαρός Θα βεβαιώνετε ότι όλες οι πρώτες ύλες είναι σωστά αποθηκευμένες και ότι πληρούν τους κανόνες υγιεινής Θα προετοιμάζετε τις πρώτες ύλες και θα μαγειρεύετε ακολουθώντας τις οδηγίες που σας δίνει ο Chef Ικανότητα να ανταποκρίνεστε αποτελεσματικά σε ένα περιβάλλον με γρήγορους ρυθμούς και να παρέχετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα προσεγμένο περιβάλλον. Συνεργασία με την ομάδα της κουζίνας για την επίτευξη των κοινών στόχων. Προσφέρουμε: Ανταγωνιστικές αποδοχές βάση προσόντων Άριστες συνθήκες εργασίας ΠλήρηςΑσφαλιστική Κάλυψη Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στον συγκεκριμένο κλάδο, καθώς πιστεύουμε πραγματικά στην προώθηση ταλέντων μέσα από την επιχείρηση Διαμονή Διατροφή Εποχική εργασία ( Μάιος-Οκτώβριος) Δυνατότητα συνεργασίας μετά την θερινή περίοδο σε άλλα εστιατόρια συνεργασίας του chef. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από τις παραπάνω θέσεις εργασίας και θέλετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας,τότε στείλτε μας το βιογραφικό σας