
Sous Chef - Χαλκιδική
- Νομός Χαλκιδικής
- Μόνιμη
- Πλήρης Απασχόληση
- Είναι υπεύθυνος/η για την εύρυθμη λειτουργία της κουζίνας, τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου παρεχόμενων υπηρεσιών, το συντονισμό, την οργάνωση και τον έλεγχο της τήρησης των διαδικασιών.
- Φροντίδα για την οργάνωση της κουζίνας (Μαγειρικά σκεύη κλπ)
- Επίβλεψη όλων των ενεργειών του προσωπικού κατά τη διάρκεια εργασίας
- Δοκιμή & έλεγχος όλων των παρασκευών και των πιάτων πριν σερβιριστούν στους πελάτες
- Τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής και αποθήκευσης των πρώτων υλών σύμφωνα με τα πρότυπα HACCP
- Φροντίδα για την καθαριότητα του χώρου μετά το τέλος της μαγειρικής
- 5ετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση ιδανικά σε ξενοδοχείο
- Απόφοιτος μαγειρικής σχολής
- Γνώση των προτύπων διαχείρισης τροφίμων
- Δεξιότητες
- Διοικητικές ικανότητες - Διαχείριση ομάδας
- Επικοινωνία, αντίληψη & διορατικότητα.
- Προσοχή στη λεπτομέρεια & την ποιότητα
- Προσαρμοστικότητα & αντοχή στην πίεση
- Συνεργασία & Ομαδικότητα
- Ενσυναίσθηση
- Διάθεση ανάπτυξης & εξέλιξης
- Επίλυση & διαχείριση προβλημάτων
- Ανάληψη πρωτοβουλίας & καινοτομία
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών & bonus επίτευξης στόχων
- Εργασία σε ένα όμιλο με ανθρωποκεντρική αντίληψη και σεβασμό στο περιβάλλον, που επενδύει έμπρακτα και ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες.
- Διαρκή εκπαίδευση σύμφωνα με τα πρότυπα και τη δυναμική εξέλιξη της εταιρίας
- Προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης σε έναν συνεχώς αναπτυσσόμενο όμιλο
- Διαμονή μονόκλινη ή με συγκατοίκηση
- Πλήρης Διατροφή
- Καθημερινή μεταφορά προς την εργασία
Jobfind