Μάγειρας Α'
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
- Θεσσαλονίκη
- Μόνιμη
- Πλήρης Απασχόληση
- Προετοιμασία και εκτέλεση πιάτων υψηλής ποιότητας για a lacarte εστίαση, buffet και εκδηλώσεις.
- Οργάνωση και επίβλεψη της κουζίνας, εξασφαλίζοντας τηντήρηση των προτύπων υγιεινής και ασφάλειας.
- Διαχείριση πρώτων υλών και εξοπλισμού, με στόχο τη βέλτιστηχρήση και τον περιορισμό του κόστους.
- Εφαρμογή καινοτόμων τεχνικών μαγειρικής και συμβολή στηδιαμόρφωση του μενού.
- Ελάχιστη 3ετής εμπειρία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχείο 4 ή 5**.
- Γνώση και εμπειρία σε μοντέρνες τεχνικές μαγειρικής για ατομική και μαζική εστίαση.
- Καλή κατανόηση διαδικασιών κουζίνας, διαχείρισης υλικών και εξοπλισμού.
- Πιστοποίηση σε θέματα υγιεινής & ασφάλειας τροφίμων (HACCP).
- Ικανότητα επικοινωνίας και οργανωτικές δεξιότητες.
- Εργατικότητα, επαγγελματισμός και όρεξη για εξέλιξη.
- Δυνατότητα εργασίας υπό πίεση και σε απαιτητικό περιβάλλον.
- Μόνιμη απασχόληση σε σταθερό και φιλικό εργασιακό περιβάλλον.
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, αναλόγως προσόντων και εμπειρίας.
- Προοπτικές εξέλιξης σε ένα ξενοδοχείο με ισχυρή παρουσία στον χώρο.
MyCarriera