Chef
OMILOS HOTELS PAPADAKIS SINGLE MEMBER PC
- Ηράκλειο
- Μόνιμη
- Πλήρης Απασχόληση
- Προγραμματισμός και καθοδήγηση της προετοιμασίας του φαγητού και των δραστηριοτήτων μαγειρικής
- Tροποποίηση μενού ή δημιουργία νέων μενού που πληρούν τα πρότυπα ποιότητας
- Υπολογισμός απαιτήσεων γευμάτων, όπως και δαπανών για τρόφιμα και προσωπικό
- Εκπαίδευση, διαχείριση και επίβλεψη του προσωπικού της κουζίνας
- Αποκατάσταση προβλημάτων ή παραπόνων που ανακύπτουν
- Τελική επιμέλεια της εμφάνισης των πιάτων
- Εφαρμογή πολιτικών υγιεινής και διασφάλιση καθαρού περιβάλλοντος κουζίνας.
- Έλεγχος εξοπλισμού για καθαριότητα και έγκαιρη ενημέρωση για τυχόν βλάβες.
- Λήψη σχολίων σχετικά με την ποιότητα των τροφίμων και των υπηρεσιών και τη διαχείριση προβλημάτων και παραπόνων πελατών.
- Τήρηση αρχείων καταγραφής χρόνου εργασίας του ιδίου και των εργαζομένων του τμήματος.
- Σχεδιασμός νέων συνταγών, σχεδιασμός μενού και πρόταση νέων πρώτων υλών και προϊόντων.
- Ευελιξία και ευρηματικότητα σε περίπτωση που πελάτης έχει κάποια αλλεργία ή προτίμηση (vegetarian, etc).
- Άριστη συνεργασία με τον υπεύθυνο του F&B για δημιουργία όλων των μενού αλλά και των απαραιτήτων συνταγολογιών.
- Απόφοιτος μαγειρικής σχολής
- 5ετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση(all inclusive ξενοδοχεία)
- Γνώση των προτύπων διαχείρισης τροφίμων
- Οργανωτικές ικανότητες
- Ηγετικές ικανότητες
- Τυπικότητα στα καθήκοντα που του ανατίθενται
- Ομαδικό Πνεύμα, να εμπνέει την ομάδα του
- Καλές επικοινωνιακές και διαπροσωπικές ικανότητες
- Επαγγελματική Συμπεριφορά και άρτια εμφάνιση
- Τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας
- Ελκυστικό πακέτο αποδοχών
- Πλήρη ασφάλιση
- Άριστο περιβάλλον εργασίας
- Eυκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία
- Επιβραβεύσεις καλής απόδοσης
- Γεύματα εργασίας
- Στολή εργασίας
- Μεταφορά στο ξενοδοχείο(εκτός πόλεως)
Jobfind