
Sous Chef
- Κρήτη
- Προσωρινή
- Πλήρης Απασχόληση
- Συνεργασία με έναν διεθνή, αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο
- Σταθερό περιβάλλον εργασίας και αξιοκρατική κουλτούρα
- Ανταγωνιστικός μισθός & δυνατότητα επαναπρόσληψης
- Παροχή μετακίνησης και διατροφής
- Ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης
- Υποστήριξη και αντικατάσταση του Executive Chef όταν χρειάζεται.
- Καθοδήγηση και επίβλεψη της ομάδας μαγείρων και βοηθών.
- Διασφάλιση τήρησης συνταγών, πρότυπων γεύσης και παρουσίασης.
- Έλεγχος τήρησης κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων.
- Συμμετοχή στον σχεδιασμό μενού και στη διαχείριση προμηθειών.
- Συνεργασία με άλλα τμήματα για την εύρυθμη λειτουργία του εστιατορίου.
- Οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες
- Ικανότητα συνεργασίας και διαχείρισης ομάδας
- Καλή γνώση ελληνικών (απαραίτητη)
- Πιστοποίηση ή εμπειρία σε HACCP
- Πάθος για την ποιοτική κουζίνα και την άψογη εξυπηρέτηση