Η Mar-Bella Collection είναι ένας αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος με 3 ξενοδοχεία πολυτελείας 5*. Το MarBella Corfu και το MarBella Nido Suite Hotel & Villas βρίσκονται στη…
Το εστιατόριο Matsuhisa Mykonos ζητά: Chef de Partie & Demi Chef de Partie Απαραίτητα προσόντα Τουλάχιστον 2 έτη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία ή εστιατόρια στη…
Το ξενοδοχείο 5 αστέρων Cayo Exclusive Resort & Spa, το οποίο βρίσκεται στην Πλάκα της Ελούντας, με θέα την υπέροχη Σπιναλόγκα, ζητά άμεσα να προσλάβει για τη σεζόν 2024: Sous C…
Ζητείται Chef από beach bar restaurant στην Κέρκυρα για την καλοκαιρινή σεζόν 2024. Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε a la carte εστιατόριο Ωράριo κουζίνας: 10:00-19:00 Αποστολ…
Ο Ξενοδοχειακός Όμιλος της Cosmhotel αναζητά για τη σεζόν 2024, για το Akkadian Boutique Hotel, ένα πολυτελές 5* Gay-Only ξενοδοχείο, άτομα για τη θέση του Head Chef Παροχές: …
Η Domes Resorts και το επιτυχημένο εστιατόριο Barbarossa ταξιδέυουν μαζί στην Αθήνα και αναζητουν Assistant Pastry Chef /Ζαχαροπλάστη για το νέο πολυτελές Glamping και Members Club…
Ζητούνται Chef - Α Μάγειρας - Γ Μάγειρας για το εστιατόριο Madison garden corfu (menu με ελληνική δημιουργική κουζίνα). Περίοδος εργασίας: 5 μήνες περίπου - σεζόν 2024. Απαραίτητα …
Ζητείται Chef de cuisine για εστιατόριο και ξενοδοχείο στην Σαντορίνη για την νέα καλοκαιρινή σεζόν 2024 (Απρίλιος - Οκτώβριος). Απαραίτητα Προσόντα: Εμπειρία σε αντίστοιχη θέσ…
Η ERGON είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας με πάνω από 25 καταστήματα σε περισσότερες από 4 χώρες παγκοσμίως. Αυτή τη στιγμή αναζητούμε: …
Σύγχρονος χώρος εστίασης bakery-bistrot / winebar / cafe'-espressomicroroastery / patisserie στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μεσογειακό μπουφέ, snacks και a la carte μενού για…
Σύγχρονος χώρος εστίασης bakery-bistrot / winebar / cafe'-espressomicroroastery / patisserie στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μεσογειακό μπουφέ, snacks και a la carte μενού για b…
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα, καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυτ…
Με 21 ξενοδοχεία, 6.466 δωμάτια και 5.000 εργαζόμενους σε Αθήνα, Κρήτη, Καμένα Βούρλα, Κω, Ρόδο και Σαντορίνη, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρε…
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα, καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυτ…
Το ξενοδοχείο Cavo Olympo στην πλάκα Λιτοχώρου αναζητά να εντάξει στο δυναμικό του A' Μάγειρα και Sous Chef . Η θέση αφορά εποχική απασχόληση για την θερινή σεζόν 2024 . Απαραί…
Αρμοδιότητες: Ο υποψήφιος θα πρέπει: Να διαχειρίζεται εξαιρετικά θέματα οργάνωσης του προσωπικού και της εκπαίδευσής του. Να προγραμματίζει και να καθοδηγεί την προετοιμασία των φα…
Το εστιατόριο Cookoovaya, που συμπεριλαμβάνεται τα τελευταία επτά χρόνια στη λίστα με τα προτεινόμενα εστιατόρια του οδηγού Michelin, αναζητά συνεργάτες για το νέο εστιατόριο Cooko…
Τα καθήκοντα σας είναι η βοήθεια κατά την προετοιμασία και το σχεδιασμό όλων των μενού φαγητού και ποτών, η δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και α…
Το Cavo Olympo Luxury Hotel + Spa 5* στο Λιτόχωρο ζητά Chef à la carte. Αρμοδιότητες: Ο υποψήφιος θα πρέπει: Να διαχειρίζεται εξαιρετικά θέματα οργάνωσης του προσωπικού και τη…
O ξενοδοχειακός όμιλος Domes Resorts, ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στη Μεσόγειο, προσλαμβάνει Junior Sous Chef για το fine dining εστιατόριο της MA…