Ζητείται chef από café bar restaurant στη Σαντορίνη για την καλοκαιρινή σεζόν 2024. Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Βασική γνώση Αγγλικών. Καθαρός Μηνιαίος Μισθός:3000€-…
Zητούνται Sous Chef - Α Μάγειρες από παραλιακό εστιατόριο στο γιαλό της Μυκόνου, για την τουριστική σεζόν 2024. Θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Απαραίτητα Προσόντα Πτυχ…
Το Leda Village Resort στο Πήλιο , αναζητά υποψήφιους για τη θέση: CHEF Για την καλοκαιρινή σεζόν 2024 ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ● Παραγωγή, προετοιμασία και παρασκευή μεγάλου όγκου τροφίμων για μ…
Η Mar-Bella Collection είναι ένας αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος με 3 ξενοδοχεία πολυτελείας 5*. Το MarBella Corfu και το MarBella Nido Suite Hotel & Villas βρίσκονται στη…
Ζητείται Chef de cuisine για εστιατόριο και ξενοδοχείο στην Σαντορίνη για την νέα καλοκαιρινή σεζόν 2024 (Απρίλιος - Οκτώβριος). Απαραίτητα Προσόντα: Εμπειρία σε αντίστοιχη θέσ…
Ζητούνται Chef - Α Μάγειρας - Γ Μάγειρας για το εστιατόριο Madison garden corfu (menu με ελληνική δημιουργική κουζίνα). Περίοδος εργασίας: 5 μήνες περίπου - σεζόν 2024. Απαραίτητα …
Η ERGON είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας με πάνω από 25 καταστήματα σε περισσότερες από 4 χώρες παγκοσμίως. Αυτή τη στιγμή αναζητούμε: …
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα, καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυτ…
Σύγχρονος χώρος εστίασης bakery-bistrot / winebar / cafe'-espressomicroroastery / patisserie στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μεσογειακό μπουφέ, snacks και a la carte μενού για b…
Σύγχρονος χώρος εστίασης bakery-bistrot / winebar / cafe'-espressomicroroastery / patisserie στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μεσογειακό μπουφέ, snacks και a la carte μενού για…
Με 21 ξενοδοχεία, 6.466 δωμάτια και 5.000 εργαζόμενους σε Αθήνα, Κρήτη, Καμένα Βούρλα, Κω, Ρόδο και Σαντορίνη, ο Όμιλος προσφέρει ένα πλούσιο μείγμα φιλοξενίας με εξαιρετικές υπηρε…
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα, καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυτ…
Αρμοδιότητες: Ο υποψήφιος θα πρέπει: Να διαχειρίζεται εξαιρετικά θέματα οργάνωσης του προσωπικού και της εκπαίδευσής του. Να προγραμματίζει και να καθοδηγεί την προετοιμασία των φα…
O ξενοδοχειακός όμιλος Domes Resorts, ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στη Μεσόγειο, προσλαμβάνει Junior Sous Chef για το fine dining εστιατόριο της MA…
Η Domes Resorts προσγειώνεται στην Αθήνα, καλωσορίζοντας το πρώτο degustation εστιατόριο στο Θησείο. Ο Executive Chef Πέτρος Δήμας και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν την απόλυτ…
Το εστιατόριο Cookoovaya, που συμπεριλαμβάνεται τα τελευταία επτά χρόνια στη λίστα με τα προτεινόμενα εστιατόρια του οδηγού Michelin, αναζητά συνεργάτες για το νέο εστιατόριο Cooko…
Τα καθήκοντα σας είναι η βοήθεια κατά την προετοιμασία και το σχεδιασμό όλων των μενού φαγητού και ποτών, η δημιουργία πιάτων υψηλής ποιότητας, τόσο από πλευράς εμφάνισης όσο και α…
Η ''MENTORS HOSPITALITY'' αναζητεί για λογαριασμό πελάτη της, ''MAESTRO GROUP'' και συγκεκριμένα για το ξενοδοχείο ''ARISTI MOUNTAIN RESORT'' στην περιοχή των Ζαχοροχωρίων/Αρίστη τ…
Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος της Μυκόνου και τα πολυτελή ξενοδοχεία- μέλη του ομίλου Myconian Collection , Myconian Imperial Resort , member of the Leading Hotels of the Worl…
Το εστιατόριο ΚΡΙΘΑΜΟΣ στο Νέο Ψυχικό , με όνομα που το κρατάει 18 χρόνια στην μεσογειακή κουζίνα , επιθυμεί να προσλάβει έναν SOUS CHEF για συνεργασία. Προσόντα Προηγούμενη εργασι…